Hашa  история
 
Uibo Talu OÜ tegevus sai alguse aastal 2011, kui sündis otsus taastada vana suitsusaun talumaadel. Seetõttu tekkis soov proovida suitsutada saunas suitsusinki. Pideva katsetamise järel õnnestus meil saavutada soovitud tulemus. Lisaks oli positiivne paljude inimeste tagasiside juba sel hetkel, kui toimus esimeste suitsusinkide maitsmine. Kogu see protsess julgustas veel enam lihatoodete valmistamist edasi arendama. Hiljem lisandusid tootevalikusse ka suitsuvorstid ja konservid

   Viimasel ajal on märgatavalt kasvanud väiketootjate arv, kes tegelevad lihatoodete valmistamisega. Paljud inimesed eelistavad nende toodangut just ehtsa maitse pärast. Ehtsa maitse all peame silmas näiteks sellist vorsti, kuhu suurema väljatuleku nimel pole lisatud kondimassi, sojavalku ja muid lisandeid. Väga tähtsaks peame tarbija rahulolu. Järjest rohkem inimesi toitub teadlikumalt ja oskab hinnata selliseid tooteid.

Seetõttu väärtustame nende inimeste maitse-eelistusi, sest sellest kujuneb toote lõpptulemus. Kui toode on hea ja maitsev, on ka kliendid rahul. 
Tootmisel keskendume kõige enam värske tooraine kasutamisele, millega saavutatakse kvaliteetne toode, unikaalse ja puhta maitsega.